Annonce 1

DENFO havde ret vedrørende bestyrelseshonorar!

Annonce 15

Er det mandatsvig eller i øvrigt ansvarspådragende, når bestyrelsen tildeler sig selv honorar?

Det er på tiden fremme i medierne, at bestyrelsesmedlemmer i et par energiforsyningsselskaber er politianmeldt for at have tildelt sig bestyrelseshonorar uden en forudgående godkendelse på generalforsamlingen, og at flere anmeldelser er på vej. Et af de anerkendte Advokat firmaer tvc skærer det ud i pap, se vedhæftede link.

https://tvc.dk/nyheder/2019/er-det-mandatsvig-eller-i-oevrigt-ansvarspaadragende-naar-bestyrelsen-tildeler-sig-selv-honorar/?fbclid=IwAR2H_iBPfkFkFBu37Qa8vdTLThZX2O7B7Tn_0PoW-W9IwJAFm58A9yrRtVE

DENFO er endnu engang foran Forsyningstilsynet! Endnu en grund til at bakke op om DENFO’s arbejde. Den rigtige forbrugerbeskyttelse ligger helt klart hos DENFO, som er sammensat af en fagligt bredt uddannet bestyrelse. www.denfo.dk

Annonce 16