Annonce 1

Trecifret millionregning er på vej til solcelleejere

Annonce 15

 

Fra Finans

I 2012 vedtog Folketinget at frede 85.000 solcelleejeres afregningsvilkår i 20 år. Alligevel er der nye regler på vej, som indebærer årlige ekstraregninger på mere end 40 mio. kr.

»Det er naturligvis stadig vigtigt for mig at leve op til indgåede aftaler, og jeg har fuld forståelse for, at det er frustrerende for de berørte solcelleejere, at der nu ændres i deres afregningsform,« siger Lars Christian Lilleholt.

Foreningen DENFO har 20. marts 2018 stævnet Energiministeriet og truer med et stort erstatningskrav, hvis reglerne ændres, fordi Folketinget i november 2012 fredede de 85.000 solcelleejeres afregningsvilkår i 20 år.

DENFO politi anmeldte Energiminister Lars Chr. Lilleholt for overtrædelse af 14 punkter i henholdt til ministeransvarsloven. Alle anklagepunkterne er ministeren på forhånd velvidende om er i strid med lovgivningen.

Læs mere om stævning på forsiden af
DENFO
Danske Solcelleejere
Danske Husstandsvindmølleejere

Læs hele artiklen fra Finans her

Læs også Fyens.dk

Annonce 16