Annonce 1

SKILSMISSE ELLER PARTERAPI

Annonce 15

I dag var DENFO på energiens scene med vores eget event SKILMISSE ELLER PARTERAPI.

Vi havde et panel bestående  af Ordstyrer Lise Nilson DENFO,  Klaus Kvist (DF) (Byrådspolitikker Fredericia Kommune), Karlo Brondbjerg (Energipolitisk ordfører i Kristen Demokraterne), Mads Aarup DENFO, og Formand for DENFO Michael Hvitfeldt.

Der var en fin debat, hvor der blev givet en øjenåbner for vores politikere hvor galt det står til i energisektoren. De blev rystede over den viden vi i DENFO besidder og især at vi som solcelleforbruger kunne skille os fra nettet i et OFFgrid anlæg (skilsmisse)og faktisk spare ca. 2 kr. pr. kwh i afgifter, men det giver jo ingen mening at den bureaukratiske, lovbrydende djøfiserede energisektor skal tvinge folk ud i den slags drastiske løsninger, hvis ikke man gider lytte til forbrugerne. Hvilket let kan lade sig gøre teknologisk i dag og til en overkommelig pris. Men det giver jo ingen mening at man forlader det kollektive system og ikke levere til det fælles system, det har jo været grundideen i hele andelstanken da man lavede AMBA med repræsentskab, der afspejlede en demokratisk sammensætning af befolkningen. I dag er det overtaget af aktieselskaber bestående af en direktion som har tilsidesat AMBA’erne. Debatten blev rundet af og politikkerne ville i den grad have information fra DENFO fremover.

Vi var på Energinet til emnet “Lars og monopolet”, mage til opstyltet seance skal man lede længe efter, det var aftalt spil og alle der havde kritiske spørgsmål blev ignoreret, det er endnu et eksempel på at der er kommunikationsmedarbejdere ind over, de har den fulde styring og manipoleringen over debatten. Det er så gennemskueligt, men meget lidt folkeligt. Det beviser at det folkelige er blevet sekundært og djøfiseringen har taget over. Nu skal det siges at det primært er inden for Energiens område vi har fulgt og det er et nørdet område, selvfølgelig er der folkelige indslag hos spejderne med flere.

 

Annonce 16