Annonce 1

SOL OVER ALLINGE

Annonce 15

Endnu dag (Fredag) i folkemødets tegn.

Vi lagde ud med de politikere der var stået op, startende med DF, Mette Thiesen fra Nye Borgerlige tog vel imod os og var lyttende på de problemer der er energisektoren.

Vi deltog i en debat på Energiens scene “10 spørgsmål til professoren” Brian Vad Mathiesen og i panelet var Peter Rasmussen salgsdirektør i Circle k, Lars Wigelstorp Andersen, direktør i SAS, Søren Egge Rasmussen MF, Enhedslisten og Bendt Bendtsen.

Fra højre: Brian Vad Mathiesen (Professor Aalborg Universitet), Anne Grete Holmsgaard (Ordstyrer), Søren Egge Rasmussen (EL), Bendt Bendtsen (C), Peter Rasmussen (Salgsdirektør (Circle K), Lars Wigelstorp Andersen (Direktør SAS)

Vi fik en god snak med  Bendt Bendtsen, men som mange af de etablererede inden for systemet,   forstår de ikke vores anklager om den manipulation og gennemsigtigheden i energinettet som mangler. Fin dialog med Bendt Bendtsen, men han fik lidt betænkeligheder med vores politianmeldelse af Lars Christian Lilleholt.

Fra Højre: Bendt Bendtsen (C) og Michael Hvitfeldt (DENFO)

Vi var på B8 Energinet  til debatten: Betaler vi den skarpeste pris for grøn omstilling? Der rendte vi ind et panel hvor vi blev hørt af ordstyren Søren Linding  fra Landbrug og Fødevarer, der blev stillet spørgsmål fra DENFO’s formand Michael Hvitfeldt om de uregelmæssigheder der er i  Energisektoren og Energinet til Morten Bæk, ny tiltrådt Departementschef i Energiministeriet, han undveg på typisk akademisk vis uden at svare konkret på det der blev spurgt om.

Morten Bæk påpegede under debatten, at PSO ordningen var flyttet over på finansloven pga. et påbud fra EU kommissionen.
Dette er den største løgnehistorie DENFO har oplevet under Folkemødet til dato.

Fra Højre: Jens Astrup Madsen (Landbrug og Fødrvarer), Jette Miller ( De Frie Energiselskaber), Morten Bæk, Søren Linding (Finans), Kim Skibsted (Direktør Grundfos)

Der skal en holdningsændring til fra det djøfiserede embedsværk, så man kalder en skovl for en skovl og siger tingene som de er.

Vi har haft mange input i dag men en smag af vi ikke bliver hørt.

Annonce 16